Cateringmeny

  • Nordisk koldtbord

    Kr 318,-

    Nordisk koldtbord er et koldtbord med nøye utvalgte retter basert på nordisk matkultur og med råvarer fra lokale leverandører. Elgkjøtt fra Dullum slakteri, vaktelegg fra Øfsti Nordre, blåmuggost fra Gangstad på Inderøy, og brød bakt med Svedjerug fra Fossan Mølle og Kvittem Gård. Alle våre koldtbord blir lagt opp og pyntet på hvite melaminfat som tar seg veldig godt ut på buffetbordet
    Bildet under som er av gravet elgfilet med ramsløkskrem lagt på hvitt melaminfat

    Lefseruller på nordisk koldtbord

    NORDISK KOLDTBORD
    Roastbiff
    Syltet rødløk
    Husets egen remulade
    Spekeskinke
    Mørr
    Fenalår
    Blåmuggost (melk)
    Hjemmelaget aprikoskompott
    Glaserte valnøtter (nøtter, valnøtter)
    Håndpillede reker fra Engelsviken (skalldyr,reker)
    Hjemmelaget ramsløkmajones (egg)
    Røkt laks (fisk)
    Skagenrøre (skalldyr, egg )
    Salat med kortreiste vaktelegg, redikker. (egg)
    Gravet ishavsrøye med speltlefse og sennepsrømme (fisk,hvete, melk, sennep)
    Gravet reinsdyrfilet i speltefse med geitost og ramsløkpure (hvete, melk)
    Varmmat
    Hjemmelaget elggryte med ovnsbakte poteter og nyrørt tyttebær  (melk, sennep, soya)
    Brød
    Hjemmebakt rugbrød (hvete, rug, melk, nøtter)
    Hjemmebakte rundstykker (hvete, rug, melk, sesamfrø)
    Røros flatbrød  (hvete, rug, melk)
    Meierismør (melk)

     

     

  • Klassisk Koldtbord

    Kr 268,-

    Et godt  sammensatt koldtbord med de kjente og gode klassiske rettene som hører til på et koldtbord.
    Potetsalat og dressing er hjemmelaget, gravlaksen er gravet med kjærlighet på vårt eget kjøkken.
    Oppskriften på sennepsausen er for tiden hemmeligstemplet, men kan etter forespørsel frigjøres for dem som vil prøve selv.
    Bilde under er reker, røkt laks og roastbiff som er standard på alle våre koldtbord lagt opp på hvite melaminfat.

    koldtbord-
    KLASSISK KOLDTBORD
    Røkt laks med eggerøre  (fisk, egg)
    Husets egen akevittgravet laks (fisk, sennep)
    Hjemmerørt sennepssaus  (egg, sennep)
    Håndpillede reker  (skalldyr)
    Majones  (egg, sennep)
    Langtidstekt roastbiff
    Hjemmerørt remulade  (melk, egg)
    Røkt skinke
    Hjemmelaget waldorfsalat (melk, egg, nøtter)
    Spekeskinke og mørr
    Hjemmelaget potetsalat  (melk, egg, sennep)
    Salat
    Hjemmelaget hvitløksdressing  (melk, egg sennep)
    Varmmat
    Varme elgkarbonader med stekt champinjong  (sennep, melk, soya)
    Ovnsbakte poteter
    Brød
    Hjemmebakte rundstykker (gluten, melk, sesamfrø))
    Grovt brød (hvete, rug, sesamfrø, hvetekli, havregryn, bygg, byggmaltekstrakt)
    Loff (hvete, sesamfrø)
    Smør (melk)

  • Husets koldtbord

    Kr 268,-

    Dettte koldtbordet har i tillegg til de klassiske rettene innslag av tapas, som serranoskinke, lefseruller, foccaciabrød og hjemmelaget aioli. Lagt og pyntet på hvite melaminfat, eller engangsfat hvis du heller ønsker det. Hjemmelagde salater og dressinger, hjemmelaget roastbiff. Gode, varme og smakfulle BBQ marnerte kyllingklubber fra Ytterøy, som smaker veldig godt sammen med pastasalat med fetaost , tomater og tynne skiver med rødøk, og vårt  hjemmebakte foccaciabrød med god olivenolje og flaksalt.

    Røkt laks på koldtbord

    HUSETS KOLDTBORD
    Røkt laks (fisk)
    Reker (skalldyr)
    Roastbiff med stekt sopp
    Serranoskinke
    Italiensk salami
    Potetsalat (melk, sennep, egg)
    Eggerøre (egg)
    Majones (egg, sennep)
    Remulade (melk, egg)
    Hvitløksdressing (melk, egg, sennep)
    Pastasalat med fetaost, tomater og rødløk (hvete, egg, melk)
    Lefseruller med kremost, salat og choritzo ( hvete, melk)

    Varmmat
    BBQ marinerte kyllingklubber
    Brød
    Hjemmebakt foccacia
    Loff (hvete, sesam, kan inneholde spor av egg og melk)
    Grovt brød (hvete, rug, hvetekli, havregryn, sesamfrø, bygg, byggmaltekstrakt)
    Smør (melk)

    Allergener (………….)

  • Tapasmeny 1

    Kr 268,-

    scampi - tapas

    Hvitløk og chilistekte scampi

    Serranoskinke
    Assortert spekepølser
    Manchego (melk)
    Oliven
    Fylte lefseruller med chortizo og kremost (gluten, egg, melk, sennep)
    Bacondadler
    Potettortilla med stekechoritzo (egg,sennep)
    Scampi (skalldyr)
    Pastasalat (gluten, melk, egg)
    Varm
    Spanske kjøttboller i tomatsaus
    Varm
    Hvitløksbakte småpoteter
    Mojo-rojo (nøtter, gluten)
    Aioli (egg, sennep )
    Hjemmebakt foccacia (gluten)

  • Tapasmeny 2

    Kr 298,-

    Serranoskinke
    Assortert spekepølser
    Manchego (melk)
    Oliven
    Fylte lefseruller med chortizo og kremost (gluten, egg, melk, sennep)
    Bacondadler
    Scampisalat med mango og tomat
    Sukkersaltet laks på skje med chiliost (melk, fisk)
    Salat med tomat og tynne skiver av rødløk
    Varmmat
    Spanske kjøttboller i tomatsaus
    Stekt karriris med chili, hvitløk, scampi, kylling og choritzopølse (melk, skalldyr)
    Hvitløksbakte småpoteter
    Tilbehør
    Kremet saus med soltørket tomat (ost, melk)
    Aioli (egg, sennep )
    Hjemmebakt foccacia (gluten)
  • Nordisk tapas

    Kr 298,-

    vaktelegg på nordisk tapas

    Nordisk tapas

    Spekeskinke og fenalår
    Edel blå og hvit fra Gangstad (melk)
    Speltkjeks (gluten,hvete, melk)
    Kompott av aprikos og svisker med stjerneanis og vanilje
    Gravet elg i speltlefse med ramsløkkrem og sprøstekt løk (gluten, hvete, melk)
    Gravet ishavsrøye i speltlefse med kremost og sennep (gluten, hvete, melk, fisk)
    Skagenrøre (melk, skalldyr, fisk, sennep)
    Salat med rødløk og sherrytomat(melk)
    Vaktelegg på et reir av urter og spirer (gluten, hvete, melk, egg)
    Creme Fraiche Dressing med honning (melk)

    Varm mat
    Elgkjøttboller i fløtesaus med sjampinjong(melk)
    Ovnsbakte perlepoteter fra Frosta

    Brød
    Pannebrød med urter (hvete, rug, bygg, gluten)
    Rørosflatbrød (gluten, rug, bygg, melk)
    Potetlefser (hvete)

    Allergener: (………)

  • Spekebord

    Kr 168,-

    Spekebord

    Spekeskinke, mørr, rødvinsalami og fenalår
    Eggrøre (egg)
    Hjemmelaget potetsalat (egg, sennep, melk)
    (Kan inneholde spor av nøtter, sesamfrø, soya og melk)
    Flatbrød (gluten)
    (  ) allergener

  • Sodd

    Kr 188,-

    Leveres varm med gulrot og kokte poteter

    Allergener: kjøttboller inneholder melk
    2 gangs servering

  • Saltkjøtt, grovmørr og kålrotstappe

    Kr 188,-

    Salt svinekjøtt, grovmørr fra Meråker kjøtt, poteter og kålrotmos

    Allergener:
    2 gang servering

  • Lammeknoke med pølse og kålrotmos

    Kr 269,-

    Lammeknoke med grovmørr fra Dullum og kålrotmos

    1 knoke, 2 pølser og 0,5 liter kålrotstappe pr. person
    1 gangs servering

    Allergener: melk i vossakorv og kårotstappe

  • Svinestek

    Kr 169,-

    Med gulrot, erter, surkål, brun saus og kokte poteter
    2 gang servering

    Allergener: gluten, melk og sennep i brun saus, 

  • Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker

    Kr 169,-

    Med ovnstekte rotgrønnsaker, rosmarinbakte amandinepoteter  og fløtesaus
    2 gang servering

    Allergener: melk i ovnstekte rotgrønnsaker, gluten, melk og sennep i fløtesaus

  • Oksestek

    Kr 198,-

    Med broccoli, gulrot, peppersaus og kokte poteter

    Allergener: melk og gluten i saus

  • Reinsdyrsteik

    Kr 225,-

    Med rosenkål, gulrot, viltsaus og kokte poteter

    Allergener: melk, gluten og sennep i viltsaus
    2 gangs servering

  • Urtemarinert lammelår

    Kr 289,-

    Utbenet og fylt med urter og hvitløk, med fløtesaus, smørdampede rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter

    Allergener:gluten og melk i fløtesaus, melk i smørdampede rotgrønnsaker, melk i fløtegratinerte poteter

  • Rømmegrøt

    Kr 89,-

    Rømmegrøt

    Allergener: rømmegrøt inneholder melk, klarnet smør inneholder melk
    Tilbehør:
    Båttå (Spekeskinke) Kr 58,- pr kuv
    Klarnet smør (melk) Kr 8,- pr. kuv
    Sukker og kanel Kr 5,- pr kuv

  • Lapskaus

    Kr 108,-

    Hjemmelaget lapskaus med oksekjøtt

    Allergener: gluten, melk

    Lapskaus 0,75 liter pr. porsjon

  • Elggryte

    Kr 218,-

    Elggryte

    Elggryte

    Elggryte  med løk, sopp og gulrot, leveres med hjemmelaget potetmos og nyrørt tyttebær
    Kortreist elgkjøtt fra Dullum slakteri

    Tillegg for grønnsaker Kr 30,-
    Gulrot, kålrot og rosenkål

    Allergener: melk, hvetemel i gryte. Melk i potetmos.

  • Viltgryte

    Kr 228,-

    Reinsdyrskav freses med champignon og kokes i en fyldig
    viltsaus, leveres med potetmos, grønnsaker og tyttebær

    Allergener: gluten og melk i viltgryte, melk i potetmos

  • Biff Stroganoff

    Kr 188,-

    Hjemmelaget biffgryte med ris, salat, dressing og hjemmebakt foccacia
    Strimlet oksekjøtt blir frest i panne og langtidskokt med tomatpure og rømme
    2 gangs servering

    Biff Stroganoff gryten er glutenfri

    Allergener: melk og egg i dressing, melk i gryte, hvetemel og rug i foccacia

  • Lakserosett på toast

    Kr 68,-

    Lakserosett på toast og salat, med urtesaus

    Allergener: fisk, gluten og sesamfrø i brød, melk i smør, 
    melk i dressing
    Brødet kan inneholde: egg, melk, soya og nøtter

  • Akevittgravet elgfilet

    Kr 75,-

    gravet elg

     Akevittgravet elgfilet med tyttebærrømme, rucculasalat, parmesan og pinjekjerner på crispy rugbrød

    Allergener: melk i tyttebærrømme og parmesan, melk og gluten i Rørosflatbrød


  • Spekeskinke med melon

    Kr 64,-

    Forrett med spekeskinke og melon

    Allergener: ingen

  • Hjemmelaget riskrem med skogsbærsaus

    Kr 60,-

    Hjemmelaget riskrem med skogsbærsaus

    Allergener: melk i riskrem

  • Multekrem med krumkaker

    Kr 98,-

    Multekrem med krumkaker

    Allergener: egg, gluten, melk i krumkaker, melk i multekrem

    Sessong

  • Panna Cotta

    Kr 55,-

    Panna cotta med bringebærcoulis
    Leveres med hjemmebakte biscotti

    Allergener: panna cotta inneholder melk, biscotti inneholder: hvetegluten, egg, mandler, melk

     

     

  • Sviskegrøt med fløtemelk og sukker

    Kr 48,-

    Sviskegrøt med fløtemelk

    Allergener: melk i fløtemelk

  • Hjemmelaget karamellpudding

    Kr 60,-

    Hjemmelaget karamellpudding med krem og saltkaramellsaus

    Allergener: melk og egg

  • Gulrotkake med ostekrem

    Gulrotkake med ostekrem

    Allergener: hvete, egg, gluten, melk

     

  • Bildegalleri

    Bildegalleri  av våre retter på cateringmenyen