Om oss

Værnes Catering AS startet opp i 2016 men vi har drevet med catering og selskap i 16 år, tidligere som Hegramo Kafe.

Vi har nå stengt kafeen men fortsetter videre med nytt navn Værnes Catering. Det er samme meny og samme kokk som tidligere.
Vi leverer catering til alle anledninger som bryllup, barnedåp, bursdager, vennefester, firmafester og bringer både til Stjørdal, Meråker, Malvik og Trondheim.
Våre selskapslokaler er egnet til både små og store anledninger, også møter.
Eva er eier og kjøkkensjef med fagbrev som kokk,  og har jobbet i restaurantbransjen i nesten 30 år, 7 år på Spinnerirestauranten, 7 år på Statoil Kantine på Tangen, 3 av dem som kantinesjef, og 15 år som kjøkkensjef og eier av Hegramo Kafe, nå som driver av Værnes Catering
Har også vært en av eierne i Hegra Festning Drift, i 4 år drev jeg sammen med to andre restauranten på Hegra Festning.
Flyttet fra Stjørdal til Hegra for 4 år siden.

Vi er opptatt av gode råvarer, god smak og estetikk og det er viktig for oss at maten smaker godt både for gane og øyne. Derfor har gått til innkjøp av hvite melaminfat som alle våre koldtbord og tapas blir lagt opp på.

I hagen vår dyrker vi mange forskjellige urter, vi har sukkererter, jordbær og reddiker, rips og solbærbusk,  i fjor plantet vi epletre og et plommetre. Det er like moro hver gang vi plukker urter av vår egne hage for bruk på den maten vi lager for catering og for selskap i våre lokaler.